Hos Cognizant lever vi våra värderingar – det är skillnaden!

Något har hänt. Världen har förändrats för verksamheter och privatpersoner. Aldrig förr har etablerade företag utmanats så snabbt av digitala snabbväxare. Vi på Cognizant brinner för att hjälpa dig att hantera detta – i Sverige och internationellt.

”Keep Challenging” är inte bara en uppmaning till oss själva utan också en uppmaning till våra kunder. Var med och utmana din bransch, dina konkurrenter och gör det tillsammans med oss.

Här på The Cognizant kan du läsa om ”Code Halos” och de moln av digital information som finns runt oss som individer och runt företag, processer och produkter. Själva centralpunkten i den digitala transformationen handlar om att analysera den digitala informationen.

Gör ni det redan – bra!
Gör ni det inte – starta nu!

Det är vad som kommer avgöra om ni som Kodak försvinner ut i ridåerna eller som Instagram tar över scenen.

Vår kompetens står till ditt förfogande. Oavsett om du behöver hjälp att utveckla nya innovationer, effektivisera och hantera dina processer av olika slag eller pressa kostnader och komplexitet ur gamla system. Vi finns här – och på över 75 andra platser runt om i världen.

Cognizant skiljer sig från andra IT-tjänsteföretag på många sätt. Viktigast av dem är att vi har en stark kultur som fokuserar på kundnöjdhet. Värderingar är viktiga i alla företag och i Cognizant lägger vi stor vikt vid att inte bara prata om dem utan också leva dem. Det är den stora skillnaden!

Vi tar varje kund och varje projekt på allvar och arbetar för att hitta den bästa lösningen. Det är därför du hittar oss i topp när kundföretag utvärderar sina leverantörer inom outsourcing och informationsteknik.

Jag hoppas att du vill komma förbi någon dag och diskutera hur vi kan hjälpa just din organisation!

KaushikKaushik Sarkar, Nordenchef Cognizant

 


 


Om Cognizant

Cognizant är ett ledande konsultföretag inom informationsteknologi och affärsprocesser. Vår passion är att hjälpa kunder över hela världen att bygga starkare verksamheter och optimera sin konkurrenskraft genom innovativ teknik och avancerade processer. Fler än 215.000 experter – sammanknutna via vårt globala nätverk – kan med sin strategiska insikt, tekniska kompetens och långa erfarenhet hjälpa kunderna att utnyttja de krafter som skapar framtidens affärer.

Vårt löfte till kunder i Sverige är att vårda starka affärsrelationer, fortsätta våra investeringar i branschledande processer och bygga starka lokala team och kompetenser. Med vår prisbelönta företagskultur sätter vi alltid kunden i fokus. Besök www.cognizant.com/sweden eller följ oss på Twitter: Cognizant.

Postadress:
Box 24068
104 50 Stockholm
Sweden

Besöksadress:
Linnégatan 87D, BV
115 23 Stockholm
Sweden

Tel: +46 (0)8-503 869 00
Fax: +46 (0)8-503 869 99